Sistem Educaţional Informatizat SIVECO România Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului
Secţiuni
Prima pagină Prima pagină
Despre SEI Despre SEI
Noutăţi şi evenimente Noutăţi şi evenimente
- Noutăţi
- Evenimente
- Revista presei
- Comunicate de presă
- Buletin informativ
Proiecte Proiecte
Suport tehnic Suport tehnic
Resurse Resurse
Forum de discuţii Forum de discuţii
Legături utile Legături utile

Căutare

căutare avansată »

Descărcaţi gratuit
Internet Explorer 9

Noutăţi din presă
Evaluare Naţională 2018: calendarul concursului şi ce reguli trebuie să respecte elevii 7 Iunie 2018, 17:33
Evaluare Naţională 2018: calendarul concursului şi ce reguli trebuie să respecte elevii
Când termină cursurile elevii de clasa a VIII-a 7 Iunie 2018, 17:32
Când termină cursurile elevii de clasa a VIII-a
Elev al Colegiului Militar, viitor student în SUA, premiat de ministrul Apărării Naţionale şi ambasadorul Statelor Unite 7 Iunie 2018, 17:30
Elev al Colegiului Militar, viitor student în SUA, premiat de ministrul Apărării Naţionale şi ambasadorul Statelor Unite
Burse de 400 de lei/ lună și garanția angajării, după absolvire, pentru elevii primei clase în sistem dual susținute de Adient Trim Ploiești. Când au loc înscrierile 6 Iunie 2018, 17:22
Burse de 400 de lei/ lună și garanția angajării, după absolvire, pentru elevii primei clase în sistem dual susținute de Adient Trim Ploiești. Când au loc înscrierile
Câte grădiniţe vor fi deschise în Capitală pe timp de vară. Unde îşi vor putea lăsa părinţii micuţii în vacanţă 6 Iunie 2018, 17:17
Câte grădiniţe vor fi deschise în Capitală pe timp de vară. Unde îşi vor putea lăsa părinţii micuţii în vacanţă
Ghidul Facultăţilor. Cum ar trebui să-şi aleagă facultatea potrivită elevii de liceu 6 Iunie 2018, 17:16
Ghidul Facultăţilor. Cum ar trebui să-şi aleagă facultatea potrivită elevii de liceu
Ministrul Popa: Profesori performanţi de la oraș care vor preda cu ora în rural, finanţaţi din fonduri europene 6 Iunie 2018, 17:12
Ministrul Popa: Profesori performanţi de la oraș care vor preda cu ora în rural, finanţaţi din fonduri europene
Profesorii de la Colegiului „Ion Holban” se specializează în Spania şi Finlanda 5 Iunie 2018, 16:29
Profesorii de la Colegiului „Ion Holban” se specializează în Spania şi Finlanda
Ziua Învăţătorului: Elevii vor merge astăzi la şcoală, însă nu vor face cursuri 5 Iunie 2018, 16:28
Ziua Învăţătorului: Elevii vor merge astăzi la şcoală, însă nu vor face cursuri
Astăzi încep înscrierile elevilor de clasa a VIII-a la Evaluarea Națională 4 Iunie 2018, 16:20
Astăzi încep înscrierile elevilor de clasa a VIII-a la Evaluarea Națională

mai multe noutăţi din presă »

Autentificare
:
:

Pentru înregistrare, click aici.
 
Evenimente
Evenimente educaţionale.
Sortare după Dată Titlu Accesări

„O şcoală sigură, fără violenţă“ „O şcoală sigură, fără violenţă“
1 Mai 2011 - 1 Iunie 2011

În perioada 1 mai-1 iunie, "Salvaţi Copiii România", în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, organizează concursul de proiecte cu tema "O şcoală sigură, fără violenţă". Elevii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani, cărora li se adresează competiţia, trebuie să realizeze lucrări artistice şi proiecte "care vor releva idei sau mesaje privind îmbunătăţirea comunicării între elevi-elevi, elevi-profesori, profesori-părinţi a procesului de socializare din mediul educaţional, idei privind metode de prevenire şi management al situaţiilor de violenţă la nivelul şcolii".

"Salvaţi Copiii România" organizează în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, în perioada 1 mai-1 iunie 2011, un concurs de proiecte cu tema "O şcoală sigură, fără violenţă", care să promoveze implicarea activă şi creativă a copiilor în prevenirea fenomenului violenţei în şcoală, "pentru crearea unui mediu mai sigur educaţional".

Proiectul, finanţat prin Fondul Social European, îşi propune prevenirea şi reducerea incidenţei violenţei asupra copiilor în mediul şcolar, se arată într-un comunicat al organizaţiei.

În competiţie vor fi admise lucrările artistice şi proiectele elevilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, care transpun în creaţiile lor idei sau mesaje privind "îmbunătăţirea comunicării între elevi-elevi, elevi-profesori, profesori-părinţi a procesului de socializare din mediul educaţional, idei privind metode de prevenire şi management al situaţiilor de violenţă la nivelul şcolii".

Concursul este structurat pe două categorii, desen/pictură şi proiecte prezentate în Power Point, elevilor fiindu-le permis să participe fie individual, fie în grupuri de maximum trei, respectiv maximum 6 elevi, perioada de aplicare fiind 1-20 mai la adresele judeţene ale Centrelor de Consiliere pentru Părinţi "Salvaţi Copiii".

Proiectele vor fi evaluate între 20 şi 26 mai, lista câştigătorilor la nivel judeţean urmând să fie făcută publică pe site-ul organizaţiei la data de de 27 mai.

Elevii vor fi recompensaţi cu premii, cei clasaţi pe locurile III la nivel judeţean vor fi premiaţi cu accesorii IT, cei de pe locurile II cu camere foto digitale, în timp ce ocupanţii locurilor I la nivel judeţean vor participa la Forumul Naţional al Copiilor, organizat la Bucureşti în perioada 31 mai-2 iunie, în vederea prezentării publice a lucrării, se mai arată în comunicat. Organizatorii mai subliniază că "aplicaţiile NU vor prezenta situaţii explicite de violenţă fizică/verbală", mai multe informaţii privind concursul putând fi accesate pe site-ul "Salvaţi Copiii România".

Detalii:Astăzi va avea loc o conferinţă internaţională la Universitatea „Dunărea de Jos” Astăzi va avea loc o conferinţă internaţională la Universitatea „Dunărea de Jos”
29 Aprilie 2011 - 30 Aprilie 2011

Evenimentul se va derula pe parcursul a două zile şi va reuni specialişti în drept şi sociologie din Italia, Franţa, Danemarca, Grecia, Albania, Cehia, Polonia, Moldova şi România.

Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, din cadrul Universităţii ,,Dunărea de Jos" din Galaţi, organizează, în perioada 29-30 aprilie 2011, Conferinţa internaţională Cercetare, educaţie şi progres în mileniul III.

Manifestarea co-organizată şi de alte trei universităţi din Italia, Polonia şi Republica Moldova va reuni profesori renumiţi şi specialişti în domeniu din Italia, Franţa, Danemarca, Grecia, Albania, Cehia, Polonia, Republica Moldova şi România şi se va desfăşura pe două secţiuni, Drept & administraţie publică şi Studii regionale. Au fost înscrise peste 70 de lucrări care vor fi prezentate în plen.

În cadrul conferinţei, Senatul Universităţii ,,Dunărea de Jos" din Galaţi va acorda titlul academic de Doctor Honoris Causa domnului profesor universitar dr. George Antoniu de la Academia Română, fiind directorul ştiinţific al Institutului de Cercetări Juridice, pentru contribuţia sa în domeniul Dreptului penal şi pentru dezvoltarea colaborării ştiinţifice şi de învăţământ cu Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice. În decursul carierei sale, profesorul George Antoniu a desfăşurat o bogată activitate ştiinţifică.

Totodată, în ziua de 30 aprilie 2011 la orele 09,30, la sediul Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice din Str. Domnească, 111, va fi dezvelit, in memoriam, bustul profesorului universitar dr. Vintilă Dongoroz, întemeietor de şcoală, distins şi remarcabil profesor de drept penal. De asemenea cel mai mare amfiteatru al instituţiei de învăţământ va purta numele distinsului dascăl.

Detalii:Târg specializat de Licee de Elită şi Tabere Internaţionale de vară, ediţia de primăvară - 16-17 Aprilie, Hotel Hilton, Bucureşti - Orele 11.00 - 17.00 Târg specializat de Licee de Elită şi Tabere Internaţionale de vară, ediţia de primăvară - 16-17 Aprilie, Hotel Hilton, Bucureşti - Orele 11.00 - 17.00
16 Aprilie 2011 - 17 Aprilie 2011

Proiectul World Education oferă ediţia de primăvară a Târgului Specializat pentru Tabere Internaţionale de vară şi Licee de Elită în Europa şi SUA .

Taberele Internaţionale în străinătate şi învăţământul secundar în colegii de elită din Europa şi SUA sunt principalele componente ale ediţiei de primăvară a proiectului World Education din România. Evenimentul va avea loc la Hotel Hilton din Bucureşti pe 16 şi 17 aprilie, sâmbătă şi duminică, între orele 11.00 - 17.00. Acesta se adresează familiilor cu copii cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani, care au decis să studieze la un liceu de elită sau să participe la o tabără internaţională de vară în străinătate.

Primele două zile din vacanţa de primăvară vor oferi elevilor români peste 200 de oportunităţi atractive pentru studiul limbilor străine în străinătate pe perioada verii la preţuri preferenţiale, apropiate de preţurile cursurilor oferite de centrele de limbi străine din ţară. Vizitatorii vor primi cel mai complex catalog de tabere internaţionale în străinătate, publicat în limba română, care conţine propuneri de cursuri de limbi străine în Marea Britanie, Germania, Franţa, Italia şi Spania şi vacanţe exotice pentru adulţi în Cuba, China şi Barbados.

Opţiunea pentru destinaţia fiecărui elev va fi facilitată prin consilierea profesională gratuită oferită de consultanţii educaţionali, în funcţie de preferinţe şi competenţe lingvistice.

O parte dintre propuneri se desfăşoară în campusuri ale colegiilor de elită, precum Harrow şi Dulwich - colegii regale în Londra. Aici elevii români vor putea să se cufunde în atmosfera de colegiu, unde studiază moştenitorii familiilor apropiate de Curtea Regală.

Copiii cu un nivel avansat de cunoaştere a unei limbi străine pot beneficia de propuneri de top pentru o vacanţă cu activităţi în domeniul artelor, sportului, dezvoltare personală sau leadership.

Pentru viitorii studenţi sunt oferite vacanţe internaţionale care se desfăşoară în campusuri universitare şi includ pregătire pentru examenele de limba engleza IELTS sau TOEFL.

Printre propunerile speciale se numără: ​vacanţă de ​2 săptămâni in Londra pentru 670 de lire sterline şi în Brighton - pentru 745 de lire sterline, studierea limbii spaniole în Barcelona pentru 850 de euro, iar în Valencia - 640 EUR; un curs de 2 săptămâni de limba franceză la Paris pentru 910 € şi Nisa; limbă italiană la Roma în schimbul a 725 de euro, în timp ce la Milano cursul costă 730 de euro; limbă germană la Köln şi Nürnberg la preţul de 880 de euro, în timp ce în Wiesbaden preţul este de 850 de euro. Vacanţă în Viena costă 824 € şi în Salzburg - 834 de euro. Cursul de limbă engleză în Florida este disponibil pentru 1365 $, în timp ce în New York - 2200 USD. La preţuri preferenţiale vor fi prezentate şi cursuri în - Theresianishe Academie din Viena, Nisa, Wiesbaden, Oxford, Cambridge şi altele.

Candidaţii români pentru învăţământul secundar în licee de elită din străinătate vor avea ocazia să se întălnească personal cu reprezentanţii a peste 20 de licee de renume din Marea Britanie, Elveţia şi Spania. Diploma obţinută în aceste şcoli este o garanţie pentru admiterea la universităţile de top din lume, fapt ce determină creşterea numărului de studenţi români care preferă învăţământul secundar în străinătate.

În cadrul proiectului World Education pentru continuarea studiilor liceale în străinătate au fost consultate peste 1000 de familii, dintre care 60 au depus documentele sau deja învaţă în licee de elită. Trei dintre vizitatorii din anul trecut au beneficiat deja de bursele de 50% oferite de Chase Academy şi Brooke House College, instituţii care şi în acest an oferă condiţii preferenţiale pentru elevii români. În ultimele trei luni au aplicat pentru burse 20 de elevi cu vârste între 13 şi 17 ani, care vor susţine interviuri imediat după Târg (18 aprilie).

Pentru întâlniri individuale şi consultaţii gratuite cu specialişti educaţionali pot fi programate prin înregistrarea on-line pe site-ul: www.world-education.ro sau în timpul târgului.

Pentru mai multe informaţii:
Irina Christova
Coordonator al Proiectului World Education
www.world-education.ro
Ana Maria Papp
Integral Programe Educaţionale
anamaria@integraledu.ro
021 311 05 72

http://www.world-education.ro/

Detalii:


SIVECO Romania lanseaza un concurs de creatie 2D şi 3D SIVECO Romania lanseaza un concurs de creatie 2D şi 3D
7 Aprilie 2011 - 6 Mai 2011

SIVECO Romania, cea mai mare casă de software din România, lansează un concurs de design grafic, oferind premii în valoare de 1.800 de Euro şi şansa de angajare a trei tineri talentaţi în cadrul companiei.

Bucureşti, 08 aprilie 2011 - Începând de astăzi, toţi cei care vor să-şi demonstreze calităţile artistice pot accesa www.siveco.ro/concurs pentru a se înscrie la concursul de design grafic 2D sau 3D organizat de SIVECO Romania. Participanţii îşi pot înscrie lucrările ce respectă temele propuse până pe data de 29 aprilie 2011. După etapa de jurizare, concurenţii selectaţi vor fi invitaţi să-şi susţină creaţiile în faţa comisiei alcătuită din specialişti din cadrul companiei.

Celor trei câştigători li se vor oferi atât premii în bani, cât şi oportunitatea de a lucra alături de o echipă de profesionişti în cadrul SIVECO Romania pentru dezvoltarea de conţinut educaţional interactiv.

”Ne dorim să susţinem şi să promovăm tinerii talentaţi şi creativi, oferindu-le oportunitatea de a se alătura echipei de eContent, pentru a lucra în proiecte de amploare naţională şi internaţională”, declară Radu Jugureanu, Director Departament AeL Educational Content şi Preşedintele Juriului.

Regulamentul şi condiţiile de participare sunt accesibile pe www.siveco.ro/concurs şi pe www.studentie.ro/concursuri-studenti.

Partenerii concursului sunt Facultatea de Arte Decorative şi Design din cadrul Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti, www.unarte.org, şi Asociaţia Studenţilor Arhitecţi şi Urbanişti "Ion Mincu", www.asauim.blogspot.com.

Despre SIVECO Romania

Înfiinţată în 1992, SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania asigură dezvoltarea şi exportul de soluţii IT şi de proiecte de consultanţă cu valoare adaugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

Între acţionarii SIVECO Romania se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresându-se cu precădere companiilor mari şi agenţiilor publice, compania oferă soluţii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, pentru piaţa naţională şi internaţională. SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

De-a lungul celor 19 ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă, fiind recompensată cu peste 100 de premii interne şi internaţionale.

SIVECO Romania SA este certificată ISO 9001:2008 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociaţii profesionale şi de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) şi internaţionale (European Association for Information Technology - EITA, Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) şi a aderat la importante iniţiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency şi PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro şi www.advancedElearning.com.Regulament concurs Design Grafic 2D si 3D.pdf (86 KB)


Încep înscrierile pentru conferinţele Media & Learning de la Bruxelles Încep înscrierile pentru conferinţele Media & Learning de la Bruxelles
17 Martie 2011 - 1 Iunie 2011

Conferinţa Media & Learning Bruxelles 2011 va găzdui ceremonia anuală de premiere pentru Premiile MEDEA, precum şi prezentări şi contribuţii ale tuturor finaliştilor competiţiei.

Vizând factori de decizie politică şi practicieni din mediul educaţional, conferinţa Media & Learning 2011 se bazează pe succesul ediţiei din 2010, care a atras peste 230 de persoane din 31 de ţări, interesate de modul în care instrumentele mass-media pot fi folosite pentru a spori oportunităţile de învăţare pentru toţi cetăţenii.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Ministerul Flamand al Educaţiei şi Formării Profesionale şi cu Comisia Europeană - Direcţia Generală pentru Educaţie şi Cultură şi va avea loc la sediul Ministerul Flamand al Educaţiei şi Formării Profesionale de la Bruxelles.

Media & Learning 2011 va reuni persoane interesate de modul în care instrumentele mass-media pot fi folosite pentru a sprijini învăţarea în toate sectoarele, în domeniul competenţei mediatice, de re-utilizarea resurselor media în educaţie şi formare, precum şi de probleme mai largi referitoare la abilităţile TIC şi competenţele digitale, în general.

Persoanele interesate, echipele de proiect, instituţiile şi organizaţiile sunt invitate să prezinte propuneri de prezentări, demonstraţii şi ateliere de lucru la această conferinţă.

Data limită pentru depunere este de 1 iunie 2011.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul Media & Learning: www.media-and-learning.euSIVECO Romania va prezenta solutiile sale inovatoare de eLearning in cadrul BETT Show SIVECO Romania va prezenta solutiile sale inovatoare de eLearning in cadrul BETT Show
12 Ianuarie 2011 - 15 Ianuarie 2011

E144 stand, Olympia, London, UK, 12 Ianuarie 2011 - 15 Ianuarie 2011

SIVECO Romania va prezenta solutiile sale inovatoare de eLearning in cadrul BETT Show (Londra, 12-15 ianuarie), cea mai mare expozitie de tehnologia educatiei din lume. Va invitam la standul nostru E144 (parter) pentru a vedea, explora si descoperi cele mai noi tehnologii aplicate in educatie.

Pentru mai multe detalii, accesaţi www.bettshow.comConferinţa de lansare a proiectului "Abordări inovative în didactica disciplinelor din aria curriculară - Tehnologii" Conferinţa de lansare a proiectului "Abordări inovative în didactica disciplinelor din aria curriculară - Tehnologii"
23 Octombrie 2010 - 23 Octombrie 2010

Cluj-Napoca, 23 octombrie, ora 10:00, sala de conferinţe a hotelului Victoria

Casa Corpului Didactic Cluj şi SIVECO Romania S.A. organizează conferinţa care marchează oficial lansarea proiectului POSDRU/87/1.3./S/58422 "Abordări inovative în didactica disciplinelor din aria curriculară Tehnologii".

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară - 1 - "Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere", Domeniul major de intervenţie: 1.3. - "Dezvoltarea resurselor umane în educaţie şi formare profesională".

În cadrul proiectului vor fi formate, în perioada septembrie 2010 - mai 2013, 800 de cadre didactice care predau discipline din cadrul ariei curriculare Tehnologii din judeţele Cluj, Mureş, Bihor şi Alba, în vederea abordării cu succes a proiectării şi a adaptării curriculumului la tehnologia secolului al XXI-lea.

Dorina Kudor
Director Casa Corpului Didactic Cluj

e-mail: AIDD@siveco.roConferinţa de lansare a proiectului "Consiliere şi dezvoltare profesională continuă - sistem transparent de pregătire pentru reuşita în cariera didactică" Conferinţa de lansare a proiectului "Consiliere şi dezvoltare profesională continuă - sistem transparent de pregătire pentru reuşita în cariera didactică"
22 Octombrie 2010 - 22 Octombrie 2010

Cluj-Napoca, 22 octombrie, ora 14:00, sala de conferinţe a hotelului Victoria

Casa Corpului Didactic Cluj şi SIVECO Romania S.A. organizează conferinţa care marchează oficial lansarea proiectului "Consiliere şi dezvoltare profesională continuă - sistem transparent de pregătire pentru reuşita în cariera didactică".

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară - 1 - "Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere", Domeniul major de intervenţie: 1.3. - "Dezvoltarea resurselor umane în educaţie şi formare profesională".

În cadrul proiectului vor fi formate, în perioada septembrie 2010 - mai 2013, 800 de cadre didactice din judeţele Cluj, Mureş, Bistriţa-Năsăud şi Sibiu pentru reuşita în cariera didactică prin pregătirea în vederea obţinerii definitivării în învăţământ, a gradelor didactice şi a titlularizării în învăţământ.

Dorina Kudor
Director Casa Corpului Didactic Cluj

e-mail: CDP@siveco.ro


SIVECO Romania a fost recunoscută „Partenerul Anului” SIVECO Romania a fost recunoscută „Partenerul Anului”
19 Iulie 2010

Distincţia a fost acordată pentru implicarea companiei SIVECO Romania în proiecte cu valoare socială importantă

Bucureşti, 19 iulie 2010 – SIVECO Romania a fost desemnată în finala mondială din cadrul Microsoft Worldwide Partner Conference 2010, drept „Partenerul Anului” în regiunea Europei Centrale şi de Est la categoria „Citizenship” pentru proiectul “Economia bazată pe Cunoaştere”.

Premiile Microsoft recunosc inovaţia, plus valoarea de business şi rezultatele partenerilor din toată lumea, câştigătorii acestor râvnite distincţii fiind performeri recunoscuţi ai industriei IT care s-au remarcat prin dedicaţia lor în utilizarea tehnologiilor Microsoft şi furnizarea de soluţii adaptate nevoilor consumatorilor.

În 2010, câştigătorii desemnaţi de catre Microsoft Central Eastern Europe au fost selectaţi din peste 500 de propuneri primite din cadrul reţelei de parteneri din regiune şi au fost prezentaţi public la Microsoft Worldwide Partner Conference 2010.

Acest eveniment anual, dedicat partenerilor din industrie, s-a desfăşurat în perioada 11 -15 iulie în Washington D.C.

Prezent la gala de decernare a premiilor, Alexandru Coşbuc, Director Adjunct de Vânzări Internaţionale în cadrul SIVECO Romania, a declarat: „Recunoaşterea calităţii proiectelor pe care le derulăm, ne onorează, cu atât mai mult cu cât, la concursul din 2010, ne-am aflat în compania selectă a unor firme prestigioase din întreaga lume, nu doar din Europa. SIVECO Romania derulează proiecte de mare complexitate şi anvergura în Europa Centrală şi de Est dar şi în Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Spaţiul CIS. Soluţiile de eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eBusiness au o puternică încărcătură socială, contribuind în mod decisiv la eliminarea decalajelor digitale şi, implicit, la îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor. Aceasta considerăm că este cea mai bună modalitate de a ne manifesta responsabilitatea civică - probând excelenţa profesională în domenii în care deţinem expertiză, cu impact pozitiv în dezvoltarea comunităţilor.”

„Economia bazată pe Cunoaştere”, proiect iniţiat de Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, se desfăşoară în 255 de comunităţi din România, având ca obiectiv major asigurarea accesului la informaţie pentru reducerea decalajului digital, alfabetizare digitală şi creare de competenţe pentru o societate incluzivă. Portalul eComunitate (www.ecomunitate.ro) dezvoltat în cadrul acestui proiect facilitează comunicarea între şi cu aceste comunităţi defavorizate, punând la dispoziţia publicului larg accesul exhaustiv la informaţii din domenii precum educaţie, cultură, administraţie şi antreprenoriat.


Soluţia de eLearning de la SIVECO Romania este utilizată în 700 de şcoli din Cipru Soluţia de eLearning de la SIVECO Romania este utilizată în 700 de şcoli din Cipru
22 Iunie 2010

În cadrul proiectului au fost implementate platforma educaţională naţională şi conţinut digital educaţional pentru 13 materii

Bucureşti, 22 iunie 2010 – Proiectul educaţional desfăşurat de SIVECO Romania şi HS DATA Ltd, în cadrul căruia 700 de şcoli cipriote beneficiază de o platformă integrată de eLearning şi de conţinut educaţional digital, a fost finalizat. Anunţul a fost făcut recent de Ministerul Educaţiei şi Culturii din Cipru, în cadrul unei conferinţe la care au participat oficiali din cadrul instituţiilor guvernamentale locale, reprezentanti ai consorţiului de implementare şi beneficiari ai proiectului.
 
Proiectul contribuie la dezvoltarea şi modernizarea sistemului de învăţământ cipriot, prin introducerea şi creşterea gradului de utilizare a tehnologiei informaţiei în procesul de predare/învăţare, în învăţământul preuniversitar.

Proiectul a constat în livrarea către Ministerul Educaţiei şi Culturii din Cipru a unei platforme integrate de învăţare şi colaborare, formată dintr-o suită de aplicaţii de management educaţional şi de colaborare, construite şi deplin integrate cu cele mai moderne tehnologii. Soluţia eLearning include: sistemul AeL de management al instruirii (LMS), care oferă suport pentru predare şi învăţare, testare şi evaluare, administrare de conţinut şi pentru monitorizarea procesului de formare şi evaluare, suita AeL de aplicaţii de colaborare, care permite elevilor să comunice mai rapid şi mai eficient, şi portalul integrat bazat pe soluţia Microsoft Learning Gateway.

Platforma integrată de eLearning pentru învăţământul preuniversitar din Cipru are ca beneficiari 130.000 de elevi, 150.000 părinţi, 20.000 de profesori şi 20 de administratori din 700 de şcoli.

În cadrul proiectului a fost creat şi implementat conţinut digital educaţional în şcolile cipriote, respectând curricula şi profilul cultural şi educaţional naţional.

Conţinutul educaţional livrat în şcoli acoperă 13 materii: Matematică, Engleză, Fizică, Chimie, Franceză, Tehnologie, Noţiuni de bază în Ingineria Mecanică, Electronică aplicată, Materiale de construcţii şi construcţii, Artă aplicată, Artă decorativă, Turism, Tehnologia prelucrării lemnului. Lecţiile pun accent pe activităţi practice, simulări interactive, experimente, toate menite să dezvolte curiozitatea naturală şi aplicabilitatea noţiunilor teoretice, într-un mediu virtual, securizat. Lecţiile digitale au fost special concepute pentru a acoperi toate obiectivele specifice de predare şi învăţare pentru cele 13 materii.

Soluţia livrată include 512 unităţi de conţinut digital educaţional, totalizând peste 21.000 de obiecte individuale de învăţare.

Doina Binig, Vicepreşedinte Strategie şi Şef Operaţional în cadrul SIVECO Romania, declară: “Echipa SIVECO Romania - alături de partenerul HS Data din Cipru - a reuşit să ducă la bun sfârşit un proiect dificil, de interes naţional şi a contribuit astfel la dezvoltarea şi modernizarea sistemului educaţional din Cipru. Prin funcţionalităţile sale, soluţia de eLearning AeL oferită de SIVECO Romania aduce beneficii importante sistemului educaţional preuniversitar din Cipru, cu efecte pozitive asupra procesului de predare şi învăţare. Din perspectiva statutului de producător de soluţii de eLearning SIVECO Romania contribuie permanent la dezvoltarea mediului educaţional o cerinţă a societăţii bazate pe cunoaştere. Finalizarea proiectului din Cipru este un nou exemplu de “best practice” care se adaugă altor proiecte educaţionale majore dezvoltate de SIVECO Romania în ţări de pe patru continente”.


9.000 de şcoli marocane vor folosi soluţia românească de eLearning 9.000 de şcoli marocane vor folosi soluţia românească de eLearning
27 Mai 2010

Ministerul Educaţiei din Maroc a ales SIVECO Romania pentru a implementa, în următorii 3 ani, o soluţie educaţională complexă, menită să modernizeze sistemul educaţional naţional


Bucureşti, 27 mai 2010 - În cadrul unei festivităţi desfăşurate recent la Liceul Moulay Ismail, din localitatea Meknès, a fost lansat oficial Sistemul Educaţional Informatizat din Maroc. Având ca beneficiar Ministerul Educaţiei, Învăţământului Superior, Formării Cadrelor şi Cercetării Ştiinţifice din Maroc, proiectul va fi realizat de SIVECO Romania în calitate de lider al unui consorţiu la care mai participă compania marocană INVOLYS.

În cadrul acestui proiect, firma SIVECO Romania, recunoscută pentru solida expertiză internaţională în domeniul sistemelor educaţionale informatizate complexe, va furniza integral soluţia informatică integrată şi va gestiona procesul de implementare.

Festivatea de lansare a beneficiat de prezenţa reprezentanţilor Guvernului marocan de la Ministerul Învăţământului Pre-Universitar, Ministerul Învăţământului Universitar, Ministerul Finanţelor, Ministerul Comerţului, Industriei şi Noilor Tehnologii, a reprezentantului Comisiei Europene în Regatul Maroc, a reprezentanţilor Băncii Mondiale şi UNESCO, a ambasadorului României în Regatul Maroc şi a membrilor echipei de management SIVECO Romania.

"Suntem deosebit de mândri că SIVECO Romania devine principalul furnizor de soluţie informatică pentru Ministerul Educaţiei Naţionale din Regatul Maroc, în cadrul programului strategic de informatizare a educaţiei la nivel naţional. Programul SIE ((Système d'Informatisation de l'Education) va fi implementat în următorii 3 ani la nivel naţional şi va oferi elevilor şi cadrelor didactice posibilitatea de a utiliza cele mai moderne instrumente educaţionale", a declarat Florian Ciolacu, Vicepreşedinte pentru Vânzări Internaţionale în cadrul SIVECO Romania.

SIVECO Romania furnizează un Sistem Educaţional Informatizat - NED (National Educational Database), o componentă unică şi integrată destinată colectării, validării şi consultării datelor necesare administrării sistemului educaţional la toate nivelurile: şcoală, inspectorat şcolar, minister. De asemenea, compania va crea un portal educaţional integrat cu NED la nivel funcţional, care va asigura conţinut educaţional pentru elevii şi profesorii din 9.000 de şcoli din Maroc. SIVECO Romania va furniza şi aplicaţii pentru managementul instituţiilor şcolare (AeL School Manager) şi pentru desfăşurarea proceselor educaţionale specifice: predare/învăţare, evaluare şi comunicare (AeL LMS/LCMS).

Prima fază a derulării proiectului are ca obiectiv instalarea sistemului ASM (gestionarea instituţiilor şcolare pe nivele de studiu, gestionarea rezultatelor şcolare, a organigramei, orarelor, programei şcolare, a indicatorilor de performanţă etc) în 100 de licee, 200 de colegii si 400 de şcoli primare din Maroc. De asemenea, sistemul de content educaţional (LMS) va fi integrat în 100 de licee şi vor fi instruiţi 9.400 de utilizatori.

"Sistemul de gestionare a politicii educaţionale va fi transparent şi controlat. Fiecare instituţie şcolară va beneficia de propriul sistem de gestionare a informaţiilor referitoare la profesori, elevi, angajaţi şi resurse, iar soluţia noastră, care este una integrată şi standardizată , va asigura managementul unitar al datelor", a declarat Alexandru Coşbuc, Director adjunct pentru Vânzări Internaţionale în cadrul SIVECO Romania.


Peste 1500 de elevi au participat la concursul .campion 2010 Peste 1500 de elevi au participat la concursul .campion 2010
5 Mai 2010

Competiţia susţinută de SIVECO Romania pregăteşte viitorii specialişti de top din industria IT

Bucureşti, 5 mai 2010 - Cea de-a VII-a ediţie a competiţiei .campion a atras în acest an peste 1.500 de elevi pasionaţi de informatică, din care 12 au fost desemnaţi câştigători.

Competiţia a constat din 11 runde în care au alternat etapele de pregătire cu concursurile online. În urma rezultatelor obţinute au fost desemnaţi finaliştii .campion 2010, care s-au întâlnit recent la Bran pentru ultima rundă a competiţiei, care a avut loc între 29 aprilie - 1 mai.

Concursul .campion este organizat şi susţinut de Centrul de Excelenţă SIVECO în parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi reprezintă un program de pregătire de performanţă în informatică, susţinut de profesori de prestigiu din întreaga ţară şi studenţi, foşti câştigători ai olimpiadelor naţionale şi internaţionale de informatică. Competitia a fost iniţiată şi coordonată de Emanuela Cerchez şi Marinel Şerban, profesori la Liceul de Informatică “Grigore Moisil” din Iaşi.

“Dăruirea acestor tineri, perseverenţa şi seriozitatea de care au dat dovadă pe parcursul a 6 luni de pregătire intensă sunt de admirat. Am fost impresionaţi de excelenta lor pregătire şi suntem convinşi că vor aduce României noi premii la competiţiile internaţionale la care vor participa în acest an. Trebuie să menţionăm că 17 dintre finaliştii .campion fac parte din lotul naţional de informatică al României, lot din care, în urma barajelor de selecţie care vor urma, vor fi selectaţi elevii care vor reprezenta ţara noastră la Olimpiada Internaţională de Informatică, la Balcaniada de Informatică şi la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale”, a declarat Emanuela Cerchez, coordonatorul competitiei .campion.

Marele Premiu .campion 2010 a fost câştigat de elevul Vlad Alexandru Gavrilă din Bucureşti, care a obtinut un scor perfect în cadrul rundei finale (300 de puncte din 300) şi peste 2000 de puncte pe parcursul desfăşurării programului de pregătire .campion 2010.

Câştigătorii locului I au fost: Mihai Gheorghe, din Bucureşti (grupa mică); Budău Adrian, din Bacău (grupa mijlocie); Cosmin Tutunaru, din Mehedinţi (grupa mare).

Premiul doi a revenit elevilor: Radu Voroneanu, Prahova, (grupa mică), Andrei Purice, din Prahova (grupa mijlocie). La grupa mare au obţinut premiul al doilea, la egalitate de puncte, elevii Alexandru Cazacu (Dolj), Andrei Antonescu (Bucureşti) şi Cătălin Florian Perticaş (Cluj).Ocupanţii locului trei au fost: Liana Ţucăr din Iaşi (grupa mică), Şerban Andrei Stan din Bucureşti (grupa mijlocie) şi Andrei Mişarcă din Braşov (grupa mare).

“Aceşti elevi pasionaţi de informatică, care sunt deja câştigători ai unor prestigoase competiţii naţionale sau internaţionale, vor deveni specialiştii de top ai industriei IT. Îi felicit pe toţi participanţii pentru determinarea de a deveni campioni şi pentru munca pe care o au depus-o pentru a ajunge aici . Suntem mândri că avem ocazia să susţinem această competiţie de elită în care de la an la an se stabilesc standarde tot mai înalte", a declarat Radu Jugureanu, directorul departamentului AeL Educational Content, din cadrul SIVECO Romania.

Despre .campion
Concursul .campion urmareste reunirea tinerilor care prin ideile lor inovatoare contribuie creativ la dezvoltarea pietei de software. Elevii se înscriu voluntar în acest program, fiind încurajaţi să-şi dezvolte gândirea algoritmică, abilităţile de programare şi spiritul competitiv.

Rundele de pregătire alternează cu rundele de concurs şi se desfăşoară online pe site-ul http://campion.edu.ro.


Expertiza SIVECO Romania în cercetare şi educaţie este recunoscută de NATO Expertiza SIVECO Romania în cercetare şi educaţie este recunoscută de NATO
26 Aprilie 2010

Oficiali ai NATO Group Training au apreciat primele realizări ale companiei în domeniul tehnologiilor educaţionale multisenzoriale

Bucureşti, 26 aprilie 2010 – Conferinţa ştiintifică internaţională „eLearning şi Software pentru educaţie” (eLSE), organizată de Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” , la care au participat delegaţi ai NATO şi experţi în educaţie din 18 ţări, s-a finalizat cu o recunoaştere importantă. SIVECO Romania a primit „Certificate of Appreciation” din partea NATO Training Group pentru susţinerea programelor educaţionale de dezvoltare.

Delegaţia de experţi NATO pe probleme Advanced Distributed Learning (ADL) a efectuat o vizită la sediul SIVECO Romania, ocazie cu care li s-au prezentat primele realizări din domeniul tehnologiilor educaţionale multisenzoriale care fac obiectul unui amplu proiect derulat de SIVECO Romania în cooperare cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”.

„Experienţa noastră naţională şi internaţională în zona de cercetare şi educaţie este una extrem de consistentă şi, în consecinţă, şi foarte apreciată. Capacitatea de cooperare între SIVECO Romania şi Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, tipurile de conţinut educaţional pe care îl furnizăm liceelor şi domeniului militar au atras atenţia experţilor NATO, care ne-au comunicat explicit aprecierile lor. Această recunoaştere este cu atât mai preţioasă cu cât exigenţa cu care grupul NATO îşi selectează potenţialii parteneri este cunoscută şi recunoscută”, a declarat Radu Jugureanu, director AeL eContent în cadrul SIVECO Romania.

Delegaţia NATO a fost condusă de preşedintele grupului, Joseph Camacho, alături de Dr.Robert Wisher, unul dintre iniţiatorii ADL.

SIVECO Romania este partener al ADL Initiative, o iniţiativă din cadrul Departamentului Apărării Statelor Unite care defineşte standardele şi specificaţiile pentru instruirea asistată de calculator, şi al ADL Romania. Statutul de partener al ADL înseamnă recunoaşterea performanţelor companiei SIVECO Romania în domeniul educaţional.
– Conferinţa ştiintifică internaţională „eLearning şi Software pentru educaţie” (eLSE), organizată de Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” , la care au participat delegaţi ai NATO şi experţi în educaţie din 18 ţări, s-a finalizat cu o recunoaştere importantă. SIVECO Romania a primit „Certificate of Appreciation” din partea NATO Training Group pentru susţinerea programelor educaţionale de dezvoltare.


SIVECO Romania participă la conferinţa internaţională eLearning şi software pentru educaţie (eLSE) SIVECO Romania participă la conferinţa internaţională eLearning şi software pentru educaţie (eLSE)
15 Aprilie 2010

La eveniment sunt prezenţi oficiali ai NATO şi personalităţi din mediul academic din 18 ţări

Bucureşti, 15 aprilie 2010  – Delegaţi ai NATO şi personalităţi din mediul academic universitar din 18 ţări participă timp de două zile (15 şi 16 aprilie), la Bucureşti,  la cea de-a VI-a ediţie a conferinţei ştiinţifice internaţionale „eLearning şi Software pentru educaţie” (eLSE) .

Cât de utile sunt soluţiile de eLearning pentru mediul academic, dar şi pentru zona militară? Ce înseamnă un învăţământ bazat pe tehnologia multi-touch? Cum pot fi gestionate şi dezvoltate tehnologiile Advanced Distributed Learning? Sunt doar câteva întrebări care vor primi răspuns  în cadrul conferinţei ştiinţifice internaţionale organizate de Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, cu sprijinul SIVECO Romania.

Delegaţia NATO este condusă de preşedintele grupului, Joseph Camacho, alături de Paul Jesukiewicz, directorul Advanced Distributed Learning (ADL).
SIVECO Romania este partener al ADL Initiative, o iniţiativă din cadrul Departamentului Apărării Statelor Unite care defineşte standardele şi specificaţiile pentru instruirea asistată de calculator, şi al ADL România. Statutul de partener al ADL înseamnă recunoaşterea performanţelor companiei SIVECO Romania în domeniul educaţional.

Tema conferinţei din acest an este „Învăţământ distribuit avansat la distanţă şi transformarea pregătirii”. Lucrările vor fi deschise de prof.dr. Ion Roceanu, şeful departamentului  pentru Învăţământ Distribuit Avansat la Distanţă din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I”.

Profesor Radu Jugureanu, directorul departamentului AeL eContent în cadrul SIVECO Romania, membru al comitetului ştiinţific al conferinţei, va susţine lucrarea  „Soluţii de eLearning pentru mediul academic şi pentru corporaţii”.

Toate  lucrările prezentate vor fi publicate în revista eLearning and Software for Education, care prezintă în fiecare an tendinţele din diferite medii: şcoli, universităţi, companii, organizaţii neguvernamentale şi instituţii.

De asemenea, sâmbătă, 17 aprilie, delegaţia de experţi NATO pe probleme ADL va efectua o vizită la sediul SIVECO Romania, ocazie cu care li se vor prezenta primele realizări din domeniul tehnologiilor educaţionale multisenzoriale care fac obiectul unui amplu proiect derulat în cooperare de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, SIVECO Romania şi Universitatea Naţională de Apărare “Carol I “.

Despre Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”
Universitatea a fost fondată în anul 1889, de către generalul Ştefan Fălcoianu, fiind a şasea scoală de stat major din Europa, alături de cele din Berlin, Viena, Paris, Torino şi Bruxelles, având iniţial numele de "Şcoala Superioară de Război".
Învăţământul în Universitatea Naţională de Apărare "Carol I" asigură o pregătire completă şi complexă menită să consolideze instrumentarul ştiinţific şi metodologia necesară utilizării superioare a principiilor şi normelor acţiunii şi conducerii militare de nivel tactic interarme, operativ şi strategic în timp de pace, criză şi război.

Departamentul de Învăţământ Distribuit Avansat la Distanţă din cadrul universităţii asigură serviciile educaţionale bazate pe tehnologii didactice informaţionale, prin forme de învăţămant la distanţă şi la distanţă on-line, în conformitate cu legile şi reglementările naţionale şi în deplin acord cu principiile şi standardele NATO privind ADL (Advanced Distributed Learning – Învăţămantul Avansat Distribuit la Distanţă). Din anul 2009, Departamentul ADL din România este unul din cele şase laboratoare acreditate ADL la nivel naţional.


Competiţia „Urmaşii lui Moisil” şi-a desemnat câştigătorii Competiţia „Urmaşii lui Moisil” şi-a desemnat câştigătorii
23 Martie 2010

Viitorii profesionişti din domeniul IT&C au participat la concursul de informatică de la Iaşi

București, 23 martie 2010 - În perioada 19 - 21 martie, la Liceul de Informatică "Grigore Moisil" din Iaşi s-a desfăşurat Concursul Naţional de Informatică "Urmaşii lui Moisil", eveniment susţinut de SIVECO Romania.

Competiţia, aflată la cea de-a X-a ediţie, se adresează liceenilor participanţi la etapa naţională a olimpiadei de informatică. La ediţia din acest an s-au înscris elevi din 28 de judeţe şi din Republica Moldova.

Trofeul "Urmaşul lui Moisil" 2010 a fost câştigat de Cosmin Tutunaru din judeţul Mehedinţi, care a reuşit o performanţă excepţională, obţinând punctajul maxim posibil (200 de puncte din 200). Premiul I a revenit elevilor Simiuc Antoanela (Iaşi), Ristache Dragoş-Marian (Mureş), Vicol Sergiu (Iaşi), Tutunaru Cosmin (Mehedinţi), premiul al II-lea a fost câştigat de Mateescu Maria (Iaşi), Calancea Mihai (Suceava), Cazacu Alexandru (Dolj), Nicodei Groper Eduard (Vrancea), Creţu Iulian (Suceava), iar premiul al III-lea a fost obţinut de Popescu Silviu-Emil (Bucureşti), Tamaş Iulia (Prahova) şi Mathe Bogdan (Mureş).

"Ediţia din acest an, o ediţie aniversară, a stat sub semnul performanţei. Am fost impresionaţi atât de pregătirea excelentă, cât şi de creativitatea concurenţilor, deci îi putem considera pe toţi adevăraţi urmaşi ai lui Moisil. O dovadă în plus că atât .campion, cât şi arhiva educaţională .campion reprezintă două instrumente de pregătire foarte eficace şi că elevii, îndrumaţi de profesorii lor, le utilizează cu succes", a declarat Emanuela Cerchez, profesoară de informatică la Liceul „Grigore Moisil” din Iaşi.

Proba pentru Concursul Naţional de Informatică "Urmaşii lui Moisil" 2010 a constat din problemele de la runda a XI-a din cadrul programului de pregătire de performanţă în informatică .campion 2010.

În urma centralizării rezultatelor obţinute după 11 runde, primii elevi calificaţi de la fiecare grupă vor fi invitaţi de SIVECO Romania să participe la finala .campion care se va desfăşura în perioada 30 aprilie - 2 mai 2010. Finala .campion le oferă elevilor posibilitatea de a se cunoaşte, de a concura în condiţii reale şi de a le fi recunoscută valoarea în cadrul evenimentului de decernare a premiilor.

"Ne bucură să vedem cum an de an tineri atraşi de informatică participă în competiţii care le dezvoltă cunoştinţele şi care sunt în acelaşi timp o rampă de lansare într-un domeniu în care se poate face performanţă la cel mai înalt nivel. SIVECO Romania sprijină orice iniţiativă care îi ajută pe elevi să ajungă specialişti în domeniul IT&C”, a declarat Radu Jugureanu, directorul departamentului AeL Educational Content, în cadrul SIVECO Romania.        1   2   3   4   5   6   7   8      

Arhivă
Noutăţi
Luni, 5 martie, începe simularea probelor scrise din cadrul Evaluării Naționale pentru elevii clasei a VIII-a/EN VIII (anul școlar 2017-2018) 2 Martie 2018, 16:50
Luni, 5 martie, începe simularea probelor scrise din cadrul Evaluării Naționale pentru elevii clasei a VIII-a/EN VIII (anul școlar 2017-2018)
Informare privind unitățile de învățământ în care cursurile vor fi suspendate în perioada 28 februarie - 2 martie 27 Februarie 2018, 17:58
Informare privind unitățile de învățământ în care cursurile vor fi suspendate în perioada 28 februarie - 2 martie
Competiția Națională Business Plan 2018 (ediția a X-a) 23 Februarie 2018, 17:37
Competiția Națională Business Plan 2018 (ediția a X-a)

mai multe noutăţi »

Ultimele mesaje pe forum
Matematică M1
Adăugat de: euler
pe 1 Iulie 2009, 15:17
Barem info Pascal
Adăugat de: [sdk]
pe 1 Iulie 2009, 14:56
NESIMTIRE LA BAC - la VIANU
Adăugat de: Stavros
pe 1 Iulie 2009, 14:54

către forum »

Comunicate de presă
Numeroase unități de învățământ din întreaga țară au sărbătorit Ziua Mondială a Mediului 6 Iunie 2018, 17:25
Numeroase unități de învățământ din întreaga țară au sărbătorit Ziua Mondială a Mediului
Noi unități de învățământ recepționate în luna mai prin proiectele cu finanțare externă derulate de Ministerul Educației Naționale 31 Mai 2018, 17:07
Noi unități de învățământ recepționate în luna mai prin proiectele cu finanțare externă derulate de Ministerul Educației Naționale
Întâlnirea reprezentanților Ministerului Educației Naționale cu reprezentantul Human Catalyst 31 Mai 2018, 17:06
Întâlnirea reprezentanților Ministerului Educației Naționale cu reprezentantul Human Catalyst
Rezultatele echipei României la Olimpiada Internaţională de Filosofie (ediția 2018) 29 Mai 2018, 17:07
Rezultatele echipei României la Olimpiada Internaţională de Filosofie (ediția 2018)
Prezența ministrului Educației Naționale la Conferința miniștrilor educației din țările participante la Spațiul european al învățământului superior (EHEA) și la Forumul politic Bologna de la Paris 25 Mai 2018, 16:27
Prezența ministrului Educației Naționale la Conferința miniștrilor educației din țările participante la Spațiul european al învățământului superior (EHEA) și la Forumul politic Bologna de la Paris
75,59% dintre candidaţi au promovat sesiunea specială a Bacalaureatului 2018 25 Mai 2018, 16:26
75,59% dintre candidaţi au promovat sesiunea specială a Bacalaureatului 2018

mai multe comunicate de presă »

Legături web
PROGRAME NAȚIONALE